Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Противоударные Пленки На Стекла Авто

Ударостійкі тонуючі плівки «2 в 1» для скла автомобіля

Дата публікації:03.01.2019

Як швидко і з помірними витратами перетворити та захистити скло свого автомобіля? Вірно, за допомогою плівок для авто​, які можуть бути:

тонувальними - відмінний спосіб створити всередині приватну обстановку, захистити салон від вигоряння, зробити його більш прохолодним в спеку;

протиударними - роблять скло менш крихким, знижують ризик розлітання уламків скла, захищають скляну поверхню від механічних пошкоджень.

А чи можна поєднати основні переваги цих видів автомобільної плівки в одній? Можна, якщо замовити в «Global Fusion Ukraine» та встановити на скло автомобільну плівку «2 в 1». Що вони з себе представляють і які переваги мають перед стандартними видами? Про це далі.

Автомобільні тонувальні плівки товщиною 110 мкм


Плівки «2 в 1» - це HPG 05 Safety​​ і HPG 15 Safety​, які мають товщину 110 мкм і одночасно є тонувальними плівками. Матеріал використовують для обклеювання як рівних, так і опуклого скла автомобіля.

У чому перевага тонувального покриття 110 мкм:

1. Легкість в формуванні. Протиударну автомобільну плівку можна купити для автомобілів будь-якої марки і безпроблемно використовувати для складного опуклого скла. При тепловому формуванні плівка добре тягнеться та клеїться, не залишаючи заломів. Саме цим протиударна плівка для скла авто відрізняється від звичайної протиударної плівки, яка використовується для обклеювання віконних склопакетів.

2. Захисні функції.  Плівка для авто товщиною 110 мкм захищає від розбиття скла, в разі пошкодження вікон не дозволяє уламкам розлітатись в різні боки (тримає скло в масі), запобігаючи травмуванню водія і пасажирів. Крім того, вона служить тимчасовою перешкодою для зловмисників, які намагаються вкрасти цінні речі з авто, розбивши скло.

3. Оптимальне поєднання товщини та еластичності. Поширена думка, що чим товще матеріал - тим нижче еластичність тонуючого покриття. Товщина автомобільної плівки в 110 мікрон дозволяє матеріалу захищати скло від пошкоджень, при цьому не виникають труднощі при її встановленні.

Такі покриття встановлюються​ на скло автомобілей від преміум до економ-класу.

Особливості HPG 05 Safety і HPG 15 Safety


Вони відносяться до металізованих плівок для авто. Це вид тонувальних плівок, що складається з декількох шарів, в тому числі - металізованого шару. Металізована автомобільна тонуюча плівка відрізняється хорошим відбиттям сонячного світла і стійкістю до вигоряння, довгим терміном експлуатації.

HPG 05 Safety має рівень світлопропускання 05%, HPG 15 Safety​ - 15% видимого світла. Відтінок плівок - чорний. Природно, чим вище світлопропускна здатність покриття, тим більш світлим стає тон плівки і вираженим сірий колір. Це означає, що HPG 05 Safety зовні буде виглядати практично як повністю чорна. HPG 15 Safety - світліша, середня по світлопропуску.

Плюси використання цих автомобільних плівок:

Захист від УФ-променів і палючого сонця. Кількість відображеної сонячної енергії - від 58%. Надмірний ультрафіолет всередину просто не проникне. Це позитивно позначиться на самопочутті водія і пасажирів. Крім того, обивка салону не вигорить під палючими променями сонця.

Естетичний зовнішній вигляд. Обидва варіанти мають холодний металевий відтінок, який гармонійно поєднується з авто будь-якого кольору. За досить короткий термін можна надати машині додатковий «блиск» та презентабельність.

Стійкість до удару. Удари, механічні пошкодження не будуть проблемою для скла.

Ці дві плівки відносяться до професійних матеріалів, використовуються не тільки для тонування, але і для зміцнення вікон автомобіля.

Переваги плівок для авто «2 в 1»


Так чому ж автовласникам варто звернути увагу саме на цей вид тонуючого покриття скла авто:

1. Плівка в форматі «2 в 1» - в одному матеріалі вдало поєднуються позитивні якості тонувального і протиударного покриття для захисту скла від розбиття.

2. Вартість плівки для авто - більш економний варіант, в порівнянні із закупівлею та встановленням двох різних матеріалів: для тонування і ударостійкого.

3. Зменшення часу на встановлення - логічно, що два шари матеріалу будуть встановлюватись та висихати в два рази довше, ніж автомобільна плівка «2 в 1».

Робимо висновок: замість двох шарів тонувального + ударостійкого покриття краще придбати HPG 05 Safety або HPG 15 Safety. За експлуатаційними характеристиками вони ідентичні. Потрібно тільки визначитися з рівнем світлопропуска (05 або 15%) або ж виконати комбіновану поклейку (передні вікна світліші, а задні більш темні).

Щоб уточнити ціну автомобільної плівки «2 в 1», а також терміни доставки товару по Україні - телефонуйте консультантам «Global Fusion Ukraine»: (097) 504-01-01 або (050) 543-43-90.

Ви можете купити тонувальну протиударну плівку онлайн​ на нашому сайті.

Ще статті

Я хочу

Відправити