Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Cover Styl Виниловые Интерьерные Покрытия С Различными Фактурами

Відмінності та переваги плівок Cover Styl'

Дата публікації:18.12.2018

Cover Styl '(Франція) - вінілові плівки, що використовуються для перевтілення  окремих частин авто, інтер'єрів, меблів, будь-якої поверхні, що вимагає оновлення. За допомогою даного матеріалу можна протягом декількох днів повністю оновити обстановку магазинів, модних бутиків, фешенебельних ресторанів і готелів. Одна з переваг такого ремонту - відсутність бруда  та пилу , слідів від штукатурки або клею.

Відмінні характеристики Cover Styl’

Чим же відрізняються ці маеріали від інших вінілових плівок, що представлені на ринку?

Декоративні вінілові плівки Cover Styl’ мають наступні унікальні характеристики:

1. Відмінна еластичність. При тепловому формуванні будівельним феном покриття розтягується до 220%. Це дозволяє безпроблемно встановити будь-які види вінілової плівки Cover Styl 'на опуклі та гнуті поверхні, навіть складної конструкції (наприклад, фільончасті двері). Брак при установці плівки Cover Styl 'легко усувається при нагріванні будівельним феном, плівку можна відклеїти і приклеїти знову під впливом тепла.

2. Швидкий монтаж. Обклеювання поверхонь вініловою плівкою Cover Styl 'здійснюється без неприємних запахів, пилу, бруду, шуму. Після такого ремонту приміщення не потребує тривалого очищення від залишків лакофарбових матеріалів, будівельного сміття і т.д. При цьому закривати кафе або готель на час проведення оздоблювальних робіт не потрібно, а значить, немає ризику втратити клієнтів.

3. Товщина 200 - 350 мкм. Завдяки цьому можна обклеювати плівкою навіть не ідеально рівні поверхні, матеріал приховує всі дрібні дефекти.

4. Захисні властивості. Cover Styl '- своєрідні захисні вінілові плівки, що оберігають поверхню від вологи, дії УФ-променів. До того ж, вони стійко переносять механічні дії (наприклад, подряпини).

5. Гігієнічність. Легкість догляду за матеріалом дозволяє усунути бруд та поширення цвілі. Ніяких трудомістких процесів проводити не потрібно, достатньо періодично протирати поверхні від пилу.

6. Універсальність застосування. Глянцеві або матові вінілові плівки Cover Styl' білого, сірого, бежевого та інших відтінків відмінно підходять для обклеювання не тільки залів, холу, а й приміщень з підвищеною вологістю (наприклад, ванна кімната, кухня). Матеріали можна використовувати навіть для монтажу зовні будівлі. Єдиний нюанс - скоротиться термін служби покриття.

Ще один бонус від виробника - гарантія 10 років на плівки. За якістю цей матеріал можна порівняти з плівками від відомої компанії 3М. При цьому вартість останніх в 1,5 рази вище, а асортимент менше, ніж в Cover Styl '.

Cover Styl’ — простір для творчості

Матеріал має понад 200-т варіантів дизайну, покриття має реалістичні текстури та виражену фактуру. За допомогою вінілових плівок Cover Styl '«під шкіру», «під дерево», «під бетон» або метал створюється безшовна імітація візуальних і тактильних властивостей даних матеріалів.

В асортименті виробника 8 категорій з різними текстурами. Сюди входять блискучі і матові вінілові плівки Cover Styl ', а також матеріали з оригінальними малюнками: прямі і хвилеподібні лінії, квіткові орнаменти і абстракція, мозаїка та інше. Тут представлений величезний вибір нестандартних фактур для дизайну в будь-якому стилі (лофт, модерн, hi-tech).

А саме:

​Дерево.​  За допомогою плівки "під дерево"​ можна стильно задекорувати старі двері, стіни під дорогу деревину: венге, бук, червоне дерево та інше. Розкішно виглядає в декорі готелів, ресторанів, домашній обстановці. 

Шкіра.   Вінілове покриття, що імітує зміїну, леопардову, крокодилячу та іншу шкіру​. Широко застосовується для автостайлінгу, для декору в розважальних закладах: барах, кафе, клубах, для дизайну інтер'єрів дорогих магазинів.

Мармур. Бежеві, рожеві, білі, чорні плівки «під мармур»​ дозволять креативно і маловитратно перетворити хол, ванну кімнату, кухонний гарнітур та багато іншого.

Блистки. Глянсове, сяюче покриття з блистками ідеально підходить для оновлення декору клубів, ресторанів, модних бутиків. Відтінки найрізноманітніші: золото, срібло, червоний, чорний, білий.

Суцільні кольори. Однотонні відтінки з бархатистою, лакованою, матовою текстурою. Плівки застосовуються для обклеювання стін і меблів​. Покриття не відрізняється від пофарбованої поверхні, але при цьому не схильне до стирання і не покривається тріщинами.

Метал. Вінілові плівки Cover Styl ' «під хром» імітують структуру «браш» або «шліфованого» металу​. Дуже добре підходять для інтер'єрів сучасних офісів, магазинів, можна обклеїти кабіну ліфта або застосувати для тюнінгу авто.

Камінь. За допомогою даного виду плівок можна задекорувати стіни «під бетон», «граніт», «цеглу» або створити ультрамодну поверхню з ефектом іржі.

Тканина. Текстура покриття найрізноманітніша: від імітацій звичайної рогожки до відтворення багатого оксамиту чи велюру. Таке текстильне покриття не боїться вологи і не вкривається пліснявою.

Встановлення всіх різновидів плівки займає мінімум часу і зусиль, обклеїти нескладну поверхню (наприклад, рівну поверхню стіни) зможе навіть неспеціаліст.

Подивіться фотогалерею вінілових плівок Cover Styl 'різних фактур і прикладами їх використання:

Виниловые Пленки Cover Styl Серии Сплошной Цвет И Натуральный Камень Виниловые Пленки Cover Styl Серия Блестки И Кожа Виниловые Пленки Cover Styl Серия Металлик И Ткани Виниловые Пленки Cover Styl Серии Дерево И Мрамор Виниловые Пленки С Фактурой Дерева Виниловые Покрытия Для Стен 22Под Камень И Кирпич22 Виниловые Покрытия Cover Styl С Фактурой Натурального Мрамора Разных Цветов Виниловые Покрытия Cover Styl Под Металл Чесаный Металл Фактурный Металл Виниловые Покрытия Разных Фактур Для Стен И Мебели

Зацікавились вініловими плівками Cover Styl’ та є бажання знати, як їх встановлювати та де використовувати (для тюнінгу авто, оновлення інтерьєру та ін.)? Звертайтесь в «Global Fusion Ukraine»: ‎(050) 543-43-90 та  замовляйте вінілову плівку онлайн.


Ще статті

Я хочу

Відправити