Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Очистка Стекла

Поклейка плівки, як доглядати за склом з плівкою?

Дата публікації:12.06.2018

Головне правило - не мити скло з боку встановленої тонувальної плівки мінімум 7 днів після її поклейки на авто або вікна. Це необхідно для правильної адгезії клею до поверхні скла. Також не потрібно торкатися  плівки та користуватися склопідйомниками кілька діб, щоб не підірвати плівку. Виняток - швидковисихаюча тонувальна плівка для авто серії СН-Р. Після встановлення швидковисихаючої плівки можна користуватися склопідйомниками вже через годину!

Не варто хвилюватись, якщо після монтажу тонуючої плівки для вікон ви помітите запотівання, помутніння. Такі сліди виявляються через активацію адгезивного шару. Через деякий час дефекти зникнуть. 100% висихання тонувальної плівки для скла з товщиною 56 мкм здійснюється за 30 днів, захисної 200-600 мкм - до 120 днів (залежить від погоди).

Важливо! Дуже часто замовникам здається, що під плівкою залишилися повітряні або водяні лінзи і вони намагаються за допомогою підручних засобів «підправити» цю ділянку. Ми категорично не рекомендуємо це робити, тому що ці візуальні ефекти зникають самостійно після закінчення часу адгезії. Намагаючись самостійно щось виправити, можна порушити плівкове покриття і знадобиться його повне переклеювання.

Що можна використовувати для миття вікон з плівкою?

Якщо на вікнах встановлено будь-який вид плівки - від сонця, захисна прозора або декоративна з малюнком, для очищення поверхні варто використовувати:

● Розчин для ручного миття посуду. Співвідношення: до 30 гр на 1 літр води. Не застосовувати засіб для посудомийних агрегатів і миючі засоби, що містять нашатирний спирт (аміак)!

● М'яку серветку, синтетичну губку. Після миття необхідно ще раз протерти скло чистою серветкою, м'якою ганчіркою або пройтися гумовим «двірником». При використанні для протирання звичайного паперу або жорстких губок, на тонованій плівці для скла можуть з'явитися невеликі подряпини, які зіпсують весь зовнішній вигляд тонування.

● Чисту воду, без домішків піску або іржі. Вода, яка використовується для миття скла з тонуванням, не повинна містити тверді елементи, що призводять до появи подряпин на тонованій плівці.

Не можна застосовувати при чищенні вікон з плівкою:

● жорсткі щітки;

● гострі леза;

● леза ножів;

● губки з жорсткого поролону;

● соду харчову, каустичну;

● засоби для догляду з абразивами;

● нашатир і речовини, які містять його в складі.

Якісну плівку для тонування скла пропонує купити компанія «Global Fusion Ukraine». Також у нас можна замовити її професійний монтаж.

Бажаєте поставити запитання по догляду за тонувальною плівкою для скла? Телефонуйте за номером: (097) 504-01-01.

Ще статті

Я хочу

Відправити