Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Тонирование Стекол Авто

Тонуюча плівка для авто та вікон: яку купити?

Дата публікації:28.03.2018

Як купити тонуючу плівку?

Вибираючи тонуючу плівку, варто спочатку розібратися в асортименті покриттів від різних виробників, щоб купити матеріал, що ідеально підходить для ваших вікон, скляних дверей або скла автомобіля.

Випуск та продаж тонувальної плівки здійснюється для різних категорій споживача:

● економ-клас - недорогі одношарові плівки;

● середній клас - найбільш затребувана продукція;

● преміум-клас - високоякісний матеріал з дорогим напиленням.

Кожен з цих видів має свій набір характеристик. Розглянемо їх детальніше.

Тоніровка економ-класу

Купуючи дешеву тонувальну плівку для авто або вікон в Україні, варто пам'ятати, що і недорогі плівки можуть мати непогану якість і тому важливо відрізняти якісний товар економ-класу від підробок або непрофесійного покриття.

Недорогі плівки складаються з одного шару поліестеру, в дешевих азійських підробках взагалі немає захисного покриття від подряпин, тільки низької якості поліестер + забарвлений кольором клейовий шар матеріалу. Сам пофарбований клей не надійний, вигорає через короткий проміжок часу. Таке покриття швидко піде плямами та почне лущитись. Так як подібні плівки не мають захисного шару, то вони схильні до подряпин, стирання, розривів. Як результат, поклеєна плівка на автомобілі або вікнах від сонця швидко втрачає початковий колір, стає каламутною і не захищає від УФ-променів, може почати лущитись. Ще можна зустріти на дорогах в Україні авто з такою потрісканої плівкою незрозумілого фіолетового відтінку.

Що стосується професійного тонування, то тут шари полімеру рівномірно фарбують ще на стадії виготовлення. Додатково може наноситись шар металу або кераміки, забезпечуючи покриттю відмінні сонцезахисні властивості. Така плівка має високу оптичну прозорість і рівномірний колір.

Тонувальне покриття середнього та преміум-класу

Тонувальні  плівки для вікон та автомобілів з середнім ціновим діапазоном найбільш популярні серед споживачів України. Вони мають як мінімум один-два шари пофарбованого або металізованого поліестера. Вартість покриття змінюється в залежності від металу, що викоритовується для напилення, та способу виготовлення.

Якщо плівка містить кілька шарів, покритих дорогими металами, або має в складі кераміку, вона автоматично переходить в розділ «Преміум». Багаторівнева металізація забезпечує плівці високу ступінь пропускання світла, а також максимальний захист від перегріву і УФ-променів. Крім того, метал надає плівці легку рефлексію, дозволяючи зберегти приватність від «сторонніх очей». Інші поради про вибір тонувальної плівки для авто ви знайдете в статтях нашого Блогу.

При виборі тонувальної плівки для поклейки на вікна, потрібно орієнтуватися не тільки на переваги замовника, а й на технічні характеристики обраного тонування. Якщо плівка встановлюється на внутрішні скляні перегородки приміщення, то вона може бути практично будь-якою. При виборі плівки для віконних склопакетів, слід віддавати перевагу світлим металізованим покриттям, щоб уникнути зайвого нагріву скла (читайте в нашому блозі статтю "Що вибрати: тонировочную темну або светоотражающую плівку на вікна?").

Якісну тонувальну плівку для авто та вікон можна купити в інтернет-магазині компанії «Global Fusion Ukraine» - офіційного постачальника бренду FUSION на території України. У каталозі представлені плівки різних відтінків і рівня світлопропускання. Весь товар сертифікований. Надаємо послуги монтажу. 

Для замовлення звертайтесь до менеджерів по телефону: (097) 504-01-01 або (050) 543-43-09.

Ще статті

Я хочу

Відправити