Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Заставка

Як і для чого краще використовувати інтер'єрні покриття Cover Styl'?

Дата публікації:14.03.2018

Інтер'єрне вінілове покриття Cover Styl 'зможе швидко перетворити рівні, з виступами, складної конфігурації поверхні. Ці вінілові інтер'єрні плівки ідеально підходять для втілення самих креативних дизайнерських рішень і зміни інтер'єру в готелях, бутіках, магазинах, кафе, а також будинках і квартирах.

Інтер'єрні покриття Cover Styl '- універсальний матеріал, який можна з легкістю наклеїти на стіни або стінові панелі, конструкції з гіпсокартону, прилавки, будь-які меблі. За рахунок цього покриття ремонт проходить «безболісно». Не потрібно закривати заклад, витрачати час на прибирання слідів фарбування або штукатурки стін. Повне оновлення інтер'єру реально виконати за кілька днів. При цьому, виходячи з дизайнерських задумок, можна підібрати однаковий матеріал для стін і окремих елементів меблів.

В Євросоюзі плівки Cover Styl 'продаються під девізом: Навіщо міняти, коли можна оновити?

Дійсно, навіщо перефарбовувати або міняти стінові панелі в магазині або готелі, якщо змінилось кольорове рішення і потрібен новий дизайн? Досить просто поклеїти на стіни або меблі плівку з новою фактурою "під шкіру" або "під дерево", щоб приміщення перетворилося і заграло новими барвами. І все це в мінімальні терміни, без закриття на ремонт!

Вінілові покриття Cover Styl’ в интерьєрі


Fabric Коллекция Пленок Cover Styl Под Текстиль Виниловые Пленки Cover Styl Для Быстрого Обновления Интерьера Гостиниц Пленки Cover Styl И Их Применения В Гостиницах Cover Styl Пленки Для Ремонта И Дизайна Гостиниц До И После Поклейки Пленки Cover Styl Glitter Пленки Cover Styl С Блестками

Матеріал можна нанести на стіни, меблі чи двері.

Вінілові плівки Cover Styl 'стануть незвичайним і стильним доповненням інтер'єру:

● Вітальні в будинку. Тепер нема чого міняти ще добротні предмети інтер'єру на нові через застарілий дизайн або колір. Вінілові плівки Cover Styl 'оптимально підійдуть для обклеювання меблів вітальні: стінки, кавових / журнальних столиків. Можна використовувати матеріали з текстурою «суцільний колір» та за один день змінити колір і фактуру стін, зробити одну стіну акцентною, наклеївши плівку «під шкіру», натуральний камінь або текстиль. Ваші гості будуть вражені результатом, адже плівки Cover Styl 'так візуально і тактильно схожі на ці матеріали.

● Спальної кімнати, номери в готелі. Приміщення для відпочинку і сну потребують більш спокійних кольорів. Перетворити стіни, двері, шафи та інші меблі допоможуть вінілові плівки Cover Styl ', що імітують фактуру м'якої тканини або затишного дерева.

● Кухні в квартирі або кафе. Для обклеювання кухонного гарнітура, «фартуха» ідеально підійде вінілова плівка Cover Styl 'з модельного ряду Tiles або мармур. Це відмінна заміна класичної плитки. Покриття візуально не відрізниш від мармуру або мозаїки.

● У ванній в будинку, роздягальні. Покриття стійке до дії вологи, тому його можна сміливо наносити на стіну в подібних кімнатах. Тут дуже гарно виглядає матеріал з текстурою під натуральний камінь, а також мармур, металік, дерево.

Вініловим матеріалом Cover Styl 'з блистками можна обклеїти меблеві фасади в кафе, ресторанах, надавши їм блиск, створюючи тим самим святкову атмосферу в закладі, а також додати нотки розкоші в інтер'єр модного бутика.

Дані плівки органічно вписуються в будь-який інтер'єр, можна підібрати варіанти для стилю модерн, хай-тек, лофт. Вони швидко встановлюються на поверхні, не вимагають додаткових витрат, як у випадку зі стандартним фарбуванням, іншою обробкою стін.

Вінілова плівка Cover Styl’  для автостайлінга та тюнінга


Виниловые Пленки Cover Styl Для Автостайлинга И Тюнинга Виниловые Пленки Cover Styl Для Транспорта

Щоб повністю обтягнути корпус авто такі покриття не застосовуються, вони використовуються тільки для оформлення окремих елементів всередині салону.

Можна вибрати матеріали, що імітують дерево, металік, шкіру і декорувати ними:

● панель приладів;

● внутрішні частини дверей;

● затягнути плівкою бічні панелі і т.п.

Обклеювання внутрішніх частин в салоні авто вінілової плівкою Cover Styl 'допоможе швидко міняти інтер'єр машини в залежності від особистих уподобань, модних тенденцій. Такий тюнінг перетворить ваше авто в машину преміум-класу.

Cover Styl’  та інші поверхні

Плівка допоможе перетворити не тільки стандартні вироби, типу шафи або комода, за допомогою неї можна задекорувати:

● кришку ноутбука;

● задню панель смартфонів, планшетів;

● кабіну і дверцята ліфта;

● каюти корабля або яхти;

● вітрини магазинів і бутиків, підставки для товару, панелі для промоушн-акцій.

Виниловые Пленки Cover Styl Для Оформления Витрин Виниловые Пленки Cover Styl Для Оклейки Мебели Пленки Cover Styl Для Прилавков И Торгового Оборудования Cover Styl Пленки Для Ремонта И Дизайна Гостиниц Виниловые Пленки Cover Styl Для Обновления Интерьера Виниловые Пленки Cover Styl Для Мебели Примеры Использования Виниловых Пленок Cover Styl

Вінілові плівки Cover Styl 'підходять для обклеювання будь-яких поверхонь, які потрібно оновити або змінити, їх можна нанести на скло, деревину, пластик, гіпсокартон (стеля, стіни). Покриття використовують для перетворення внутрішніх і зовнішніх частин предметів інтер'єру, створення яскравого акценту на стінах. Більш докладно про обклеювання вінілової плівкою можна дізнатися, подивившись відео на офіційному сайті виробника.

Даний матеріал відмінно тягнеться (максимум до 220%), що допомагає встановлювати його на поверхні всіляких форм. З його допомогою можна якісно обклеїти кути і всі виступаючі частини конструкцій. Перетворену поверхню ні візуально, ні тактильно не відрізниш від обраної текстури: дерево, шкіра, тканина, метал, камінь.

Вінілові плівки Cover Styl 'підходять не тільки для обклеювання внутрішніх апартаментів (наприклад, кухні, спальні, залу ресторану або кафе), а й для зовнішнього декору. Матеріал стійко переносить вплив УФ-променів і вологи, тому з часом не втратить яскравість кольорів, не пожовтіє і не почне лущитись.

Щоб дізнатися подробиці про обклеювання вінілової плівкою Cover Styl 'різних поверхонь, зателефонуйте консультантам «Global Fusion Ukraine»: (097) 504-01-01.

Ще статті

Я хочу

Відправити