Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Виниловые Пленки Cover Styl В Украине

Що таке інтер'ерні покриття Cover Styl'?

Дата публікації:11.03.2018

Інтер'єрні плівки Cover Styl ' (Франція) - це найшвидший та доступний спосіб перетворити інтер'єр будинку, офісу, готелю, магазину, ресторану і кафе. При цьому не потрібно витрачати час на тривалий дорогий ремонт, закривати заклад і втрачати клієнтів.

Поклейка вінілового матеріалу Cover Styl 'проходить швидко і необтяжливо для власників приміщення. Такі «інструменти» дозволяють змінювати фактуру і відтінок всіляких поверхонь. Їм під силу змінити на краще не тільки рівні й гладкі панелі, стіни, але і будь-які елементи інтер'єру, конструкції з гіпсокартону, меблі зі складною конфігурацією (наприклад, фільончасті дверцята шафи).

Модельний ряд Cover Styl’

Ці вінілові покриття створюються в найрізноманітніших кольорах, мають понад 200-х варіантів дизайну. У них виражена фактура, яку візуально і тактильно практично не відрізнити від натуральних матеріалів.

Які текстури інтер'єрних плівок Cover Styl 'можна підібрати для обклеювання поверхонь (наприклад, на стіни, меблі, конструкції з гіпсокартону)?

  • Дерево (Wood) - покриття підходить для стін і меблів, імітує забарвлення і текстуру деревини. Більше 30-и видів різних кольорів, серед яких: лісовий горіх, дуб, зебріно, натуральне борнео та інші.
  • Плитка (Tiles) - візуально схожа на керамічну плитку або мозаїку. Дуже гарно виглядає, наприклад, як декор «фартуха» на кухні або оздоблення ванної кімнати. Покриття може бути як одноколірним, так і міксувати відтінки: чорний і сірий, чорний і білий і т.п.
  • Шкіра (Leather) - таку вінілову плівку ні на вигляд, ні на дотик не відрізниш від шкіряного матеріалу. Це дороге і ефектне покриття для стильних інтер'єрів ресторанів, барів, кафе, дорогих магазинів. Перетворити класичні стіни та меблі можна, вибравши леопардову, телячу, крокодилячу, білу, шоколадну та іншу шкіру. Також вінілову плівку «під шкіру» можна використовувати для тюнінга салону автомобіля.
  • Мармур (Marble) - текстура повністю збігається з мармуровою, з таким же забарвленням різних відтінків. Кольори в асортименті: бежевий, рожевий, білий, чорний, зелений, коричневий мармур.
  • Блистки (Glitter) - надають поверхні сяючий вигляд, допомагають створити атмосферу «диско» в розважальному закладі, відмінно підходять для оформлення вітрин магазинів, розбавляють строгий інтер'єр готелів.
  • Металік (Metallic) - нагадує металеву поверхню з різноманітною структурою: гладку, хвилясту, «шліфовану» або «браш -металу». Дуже стильно виглядає в обстановці, наприклад, модних магазинів одягу, аксесуарів. Інтер'єрні плівки з поверхнею «металік» в різних кольорах можуть використовуватися для покриття дверей, кабін ліфта або застосовуватися для автомобільного тюнінгу.
  • Суцільні кольори (Solid colours) - класичний варіант вінілової плівки Cover Styl ', створений в однотонній кольоровій гамі (сірий, блакитний, синій, зелений, лимонний і т.д.), що має бархатисту текстуру або матову текстуру пофарбованої поверхні.
  • Натуральний камінь (Stone) - ідеально підійде для нетривіального оформлення інтер'єру. Текстура досить незвична: червона цегла, темний або світлий бетон, іржа, граніт і інші. Справжнім хітом продажів стала вінілова плівка під бетон та іржаву поверхню. Таке покриття прекрасно вписується в індустріальний дизайн або інтер'єри в стилі лофт. Але при цьому такий матеріал більш «доброзичливий» і «теплий», за ним легко доглядати.
  • Тканина (Fabric) - інтер'єр магазинів, кафе, клубів буде виглядати дуже незвично після наклеювання на меблі або стіни інтер'єрної плівки Cover Styl 'у вигляді рельєфного полотна, золотої, оксамитової та іншої тканини. Таке «тканинне» покриття для стін не боїться вологи і цвілі, його можна мити і використовувати у вологих приміщеннях.

Дані плівки схожі з вініловими для тюнінгу авто, але при цьому більш щільні і відмінно розтягуються (до 220%), дозволяючи ідеально в крити поверхню складної конфігурації.


Пленка Бетон Красивая Имитация Бетонной Поверхности 7 15 3 4 5 6 2 Пленка Cover Styl Катаный Металл Золото Q3 Пленка Cover Styl Серая Кожа Змеи V1 1

Як працювати з матеріалом Cover Styl’?

В цілому процес обклеювання поверхні дуже простий, але варто все-таки врахувати деякі моменти:

1. Підготувати поверхню. Прибрати пил та закрити видимі пошкодження поверхні, для кращого зчеплення, на стиках бажано використовувати праймер (його витрата мінімальна!).

2. Різка матеріалу. Від рулону з вініловою плівкою ножем або звичайними ножицями відрізати необхідну кількість, можна залишити невеликий запас (2-3 см) на загин плівки або на підрізання, якщо це необхідно.

3. Встановлення покриття. Необхідно поступово, акуратно знімаючи захисне покриття, розподілити плівку по поверхні, розгладжуючи рукою або пластиковою вигонкою. При установці на складні поверхні або для обтягування опуклих елементів використовується будівельний фен-повітродувка.

Важливо: щоб підправити огріхи поклейки знадобиться той же фен, при нагріванні ділянку плівки можна відклеїти та встановити знову.

Детальніше про встановлення різних видів вінілової плівки Cover Styl 'можна дізнатися з відео на нашому каналі.

Переваги інтер'єрних плівок Cover Styl’

Одна з основних переваг даної продукції - 10-річна гарантія від виробника на інтер'єрне встановлення та легкість наклеювання.

Крім того, вінілові плівки мають такі «плюси»:


ЕСТЕТИЧНО

Створюють переконливі імітації, не тільки візуально, але і тактильно, різних матеріалів і поверхонь.

Більш ніж 200 варіантів текстур. Це достатньо, щоб втілити в життя самі незвичайні творчі та дизайнерські розробки.

ШВИДКЕ ВСТАНОВЛЕННЯ

Легке, найшвидче та необтягуюче встановлення.

НИЗЬКОЗАТРАТНО

Економія аж до 50%, в порівнянні з класичним варіантом обробки або іншої обробки поверхонь, при однаковому результаті.

У порівнянні зі стандартним фарбуванням або виробленням стін, покриття плівкою швидше, надійніше, без мокрих і брудних процесів.

Замовник застрахований від «несподіванок» і заздалегідь бачить, який вигляд матиме поверхня. Важливим моментом є те, що можна використовувати будь-які бюджетні матеріали, після покриття плівкою вони матиме ефектний зовнішній вигляд.

СТІЙКО

10 років гарантії від змінення зовнішнього вигляду - пожовтіння, лущення та інших змін матеріалу.

ГІГІЄНИЧНО

Легкий та швидкий догляд за плівкою, властивості покриття дозволять полегшити чищення, перешкоджають виникненню цвілі.

СЕРТИФІКОВАНО

Стійкість до УФ-випромінювання, вогнестійкість.

ЯКІСНИЙ ПРОДУКТ

Товщина плівок від 200 до 250 мікрон дозволяє отримати кращий результат.

РОЗТЯГУЄТЬСЯ ПІД ВПЛИВОМ ТЕМПЕРАТУРИ

Розтягування до 220% дозволяє ідеально встановити плівку на поверхні складної конфігурації…

С вініловими плівками  COVER STYL'  для швидкого оновлення інтер'єру можно ознайомитись  в нашому офісі за адресою: Київ, вул.Дружківська,10

Якщо залишились питання, телефонуйте: ‎ (097)  504-01-01 або (050) 543-43-90.

Ще статті

Я хочу

Відправити