Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Кольорові плівки з переходом підкреслять колір кузова автомобіля

Дата публікації:03.08.2017

Поспішаємо повідомити автомобілістів, які бажають купити тонувальну плівку або затонувати свій автомобіль, виділивши його з натовпу.

До нашого асортименту тонуючих автомобільних плівок додані металізовані градієнтні плівки з переходом кольору:

від темно-сірого до сріблястого,
від сірого до блакитного дзеркала,
від сірого до дзеркального зеленого,
від темного бронзового до золотого дзеркального .

Градієнтні плівки не тільки додадуть вашому авто ефектний зовнішній вигляд, але і надійно захистять від перегріву і перегляду. Ці плівки мають дзеркальний ефект, тому краще відбивають тепло і світло (до 75%).

Що відрізняє плівки з переходом кольору? Вони привабливі тим, що їх можна підібрати під колір кузова, додати вашому автомобілю унікальний і неповторний зовнішній вигляд. З такою плівкою на склі автомобіль точно не залишиться непоміченим!

Відмінна риса плівок з переходом кольору - плавний перехід від базового темного кольору до дзеркального в різних кольорових варіантах - сірому, блакитному, золотому, зеленому і навіть червоному.

Тонування з переходом кольору особливо ефектно виглядає на авто, колір кузова яких повністю збігається з кольором дзеркальної частини. Візуальне сприйняття такого автомобіля змінюється, він виглядає більш низьким, аеродинамічним та спортивним.

При тонування такою плівкою важливо визначитись, де буде проходити лінія переходу. Радимо розташовувати перехід приблизно на 1/3 або 1/4 частини вгорі скла.

Ви можете купити плівку з переходом кольору відрізними метрами. При цьому звертаємо вашу увагу, що ширина рулону - 0,76 метра.

Для оптових покупців вартість рулону плівки з переходом - 195 $ за курсом і в рулоні 23,18 м.кв.

Яскравих вам вражень від плівок з переходом і від затонованого автомобіля!

Ще статті

Я хочу

Відправити