Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Атермальная Тонировка Лобового Стекла В Киеве От Солнца И Бликов

Особливості атермального тонування автомобіля

Дата публікації:18.09.2017

Щоб уберегти водія і пасажирів від шкідливого впливу ультрафіолету, застосовують атермальну тонувальну плівку для авто, купити яку і встановити ви можете в компанії Global Fusion Ukraine.

Плівка практично прозора і зовсім не затемнює салон. Світлопропускна здатність становить 75-80%, значно затримуючи при цьому теплове випромінювання.

Завдяки енергозберігаючим властивостям і доступною ціною, дуже популярний монтаж атермальної плівки на лобове скло. Саме через нього відбувається нагрів приборної панелі і повітря в салоні. Встановлення захисту дозволить підвищити ефективність роботи кондиціонера і істотно знизить витрати палива на охолодження транспортного засобу.

Крім того, плівка захистить від сонячних відблисків, надаючи склу тільки легкий димчастий відтінок (практично непомітна на склі). Така особливість не заважає нормальному огляду під час водіння і вже точно не викличе питань з боку автоінспекції.

Виготовлення та переваги атермальної плівки

Виготовляється плівка з високотехнологічних полімерів із застосуванням спеціальних покриттів, металізованих або керамічних. Плівка повністю затримує УФ-випромінювання, пропускаючи необхідний рівень світла. Плівка має в своєму складі кераміку, яка абсолютно не схильна до вигоряння та деметалізації, але надійно захищає від шкідливої ​​дії ІЧ та УФ - променів.

Головним аргументом на користь тонування автоскла атермальною плівкою є:

  • довічна гарантія на плівку від вигоряння та деметалізації;
  • зменшення нагрівання салону, що забезпечує комфортну температуру всередині автомобіля.

З інших переваг можна виділити:

● захист скла від дрібних сколів та мікротріщин;

● економія палива за рахунок поліпшення роботи кондиціонера;

● збереження панелі і обшивки салону від вигоряння;

● запобігання порізів уламками у разі пошкодження скла;

● безперешкодне проходження радіосигналів телефону і GPS;

● легкість догляду і можливість встановлення навіть на опукле скло.

На сучасному ринку захисних покриттів представлений величезний асортимент продукції, тому купити атермальну плівку для автомобіля не складе труднощів, але слід пам'ятати, що для лобового скла допустима тільки плівка зі світлопропуском не менше 75%.

Компанія Global Fusion Ukraine пропонує атермальні керамічні плівки  cо світлопропуском 80% та довічною гарантією. Разом з продукцією можна замовити послугу з тонування cкла автомобіля атермальною плівкою.

Щоб зробити замовлення або записатися на тонування авто, зателефонуйте: (067) 417-09-09.

Ще статті

Я хочу

Відправити