Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Декоративная Матовая Пленка Для Стекла С Прорезанными Полосами

Декоративна плівка для скла: застосування та переваги

Дата публікації:22.06.2017

Декоративна або спеціальна дизайнерська плівка на скло затребувана в будівельно-монтажних роботах, а також при оформленні інтер'єрів. Основне призначення даного покриття - захист скляної поверхні, декорування скла в певні кольорові відтінки, надання йому потрібної текстури, а також для створення приватності.

Декоративна плівка для скла активно використовується сучасними дизайнерами. Даний матеріал застосовується в оформленні квартир, робочих кабінетів, супермаркетів, елітних магазинів, приміщень з виставкою-продажем різних товарів, в ресторанах, а також для реклами послуг і продукції. Головне призначення матових, напівпрозорих декоративних  плівок з малюнком на скло - облаштування особистих зон і поділ приміщень на окремі функціональні області.

Застосування пливок для декору офісних приміщень

В оформленні виробничих та офісних площ часто використовуються декоративні плівки на скло з графічним малюнком (смуги різної ширини і квадрати) або однотонні матові (блакитні, сірі, бронза, срібло і т.п.).

Вони служать для:

● забезпечення приватності робочих кабінетів, різних побутових приміщень (санвузли, душові, роздягальні), а також приміщень в медичних установах;

● монтажу на скляні перегородки в приміщеннях для переговорів, в кімнатах відпочинку;

● розмежування простору за допомогою різних за кольором і малюнком матеріалів (наприклад, біла матова плівка для скла в поєднанні з блакитною або в поєднанні з декоративною плівкою "матові смуги");

● створення ексклюзивного оформлення, комбінуючи і поєднуючи різноманітні покриття, а також при замовленні виготовлення логотипів, незвичних малюнків на плівці;

● облаштування простору з різною функціональністю.

     Декоративну плівку для скла варто купити для забезпечення скляної поверхні додаткового рівня захисту. Якщо скло пошкоджено або розбите, то уламки не принесуть шкоди, залишки не розсиплються по підлозі, так як воно залишиться на місці.

При встановленні матової плівки на скло в приміщення проникає тільки м'яке розсіяне денне світло, перегляд відсутній як зсередини, так і зовні. Біла матова плівка пропускає найбільше денного світла, за нею йдуть матова бронза і сіра матова. А ось плівка "матове срібло" пропускає дуже мало денного світла, але відмінно підходить для поклейки на двері (зовні двері стають дзеркальними, з внутрішньої сторони - матове срібло).

Завжди слід пам'ятати про те, що будь-яку матову плівку на скло можна наклеїти суцільним шматком або ж прорізати в наклеєній плівці малюнок (наприклад, смуги певної ширини і з заданим ритмом)

Робота по прорізанню такого малюнка на матовій плівці - трудомісткий процес, що вимагає професійного підходу і тимчасових витрат. Така робота завжди буде коштувати дорожче, ніж поклейка плівки єдиним шматком.


Декоративная Пленка Для Стекла 22Матовые Квадраты 44Х44Мм22 Для Офисных Стеклянных Перегородок Декоративная Пленка 22 Матовые Полосы 18 Мм22 Для Перегородок И Дверей Из Стекла Декоративная Пленка 22Матовые Полосы 44 Мм22 На Стекла По Отличной Цене В Киеве Продажа И Поклейка Белая Матовая Пленка С Прорезанными Полосами Поклейка На Стеклянные Перегородки Белая Матовая Пленка С Прорезанными Полосами Наклеена На Стеклянные Перегородки Декоративная Матовая Пленка С Прорезанием Полос Для Альфа Банка

Переваги декоративної плівки з малюнком

Щоб знизити витрати (часові та грошові) на прорізання малюнка на матовій плівці, ми доповнили нашу колекцію декоративними плівками з вже нанесеним малюнком. Наша колекція декоративних плівок поповнилася шістьма новими видами:

- STRIPE - матові горизонтальні білі смуги спадної ширини, з поступовим переходом від найширшої (16,5 см) до самої вузької (1 см). Така плівка ефектно виглядає на офісних перегородках, візуально розподіляє простір і задає йому певний ритм.

- BUILD - ще один вид матових смуг, але вже розсташованих вертикально і на різних рівнях. Цей патерн нагадує малюнок міських хмарочосів, дуже ефектний і динамічний. Така декоративна плівка підходить для наклеювання на скляні перегородки в сучасних офісних центрах.

- TETRIS - декоративна плівка для скла з поступовим переходом від суцільної матової до окремих матових квадратів і прямокутників. Може клеїтись на офісні перегородки, шафи-купе, розсувні двері. Дуже незвичний малюнок, який підходить для сміливих та креативних інтер'єрів.

- PERFOR 3х3 - біла матова плівка з прозорими квадратами 3 х 3 см. Такий патерн нагадує декоративний перфорований пластик, підходить для будь-якого офісного інтер'єру або для дверей шафи-купе, для меблевого скла. Перегляд приміщення за такою декоративною плівкою дуже обмежений.

- SAFARI - малюнок з прозорих хвилястих смуг на білому матовому тлі, нагадує забарвлення диких тварин. Підходить для оформлення нестандартних інтер'єрів в будинку, магазині, кафе, клубі. Така плівка підійде для наклеювання на меблеве скло.

- FLOWERS - поєднує прозорі і матові квіти на білому матовому тлі. Романтичний квітковий малюнок підходить для домашніх інтер'єрів, для поклейки на меблеве скло і на перегородки в кафе, ресторані або на вітрину квіткового магазину, магазину жіночого одягу.

Декоративная Пленка С Рисунком Переходные Полосы От Широкой К Узкой Для Стеклянных Офисных Пергородок Декоративная Пленка Для Стекла С Рисунком Прозрачные Квадраты 3Х3 На Матовом Фоне Декоративная Пленка С Рисунком Для Стеклянных Перегородок Build Вертикальные Полосы Разной Высоты Имитируют Небоскребы Декоративная Пленка С Рисунком Safari Нестандартное Оформление Стеклянных Перегородок По Доступной Цене Поклейка Декоративной Пленки С Рисунком Tetris Для Офисных Перегородок Из Стекла Для Мебельного Стекла Для Шкафов Купе Декоративная Пленка С Цветочным Рисунком Flowers Для Романтических Интерьеров Для Шкафов Купе

Всі ціни на матові і декоративні плівки з малюнком дивіться в нашому оновленому прайс-листі.

Декоративні плівки з малюнком, встановлені на стандартне скло, доповнюють його наступним чином:

✓ створюють індивідуальний стиль;

✓ зменшують видимість, при цьому, не змінюють освітленість;

✓ зонують простір, розставляють акценти;

✓ забезпечують цілісність скла при його розбитті.

Всі декоративні плівки можна наклеювати на скло на різну висоту, а також поєднувати різні малюнки зі звичайною матовою плівкою.

Залишились питання, де і як купити декоративну плівку для скла - звертайтеся до фахівців «Global Fusion Ukraine» за номером: (044) 222-72-11.

Подивитися декоративні плівки можна в нашому інтернет-каталозі, побачити в нашому офісі або викликати на свій об'єкт нашого спеціаліста із зразками плівки.

Запрошуємо до активної і вигідної співпраці дизайнерів та установників скляних перегородок, виробників меблів.

Ще статті

Я хочу

Відправити