Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Установка Тонировочной Пленки На Авто

Тонувальна плівка для лобового скла: як встановити

Дата публікації:16.09.2016

Тонування лобового скла автомобіля

тонованою  плівкою - один з найпопулярніших і простих способів зменшити нагрів салону. Щоб плівка прослужила довго і виглядала при цьому бездоганно, важливо використовувати якісний матеріал (наприклад, бренду FUSION) і правильно виконати його встановлення.

Поклейка тонувальної плівки на лобове скло авто: інструкція

Лобове скло автомобіля опукле, тому обклеїти його плівкою буде досить складно. По можливості, краще доручити тонування скла кваліфікованим інсталяторам: ціна, заплачена за роботу, сповна компенсується якісним встановленням з гарантією.

Тим, хто вирішив виконати монтаж самостійно, слід запастися не тільки часом і знаннями, але також професійним інструментом: ножем, вигонками, гумовою змивкою, промисловим феном, розпилювачем, безворсовими серветками. Працювати краще з напарником. Щоб знати, як правильно затонувати лобове скло автомобіля, подивіться навчальне відео.

Етапи тонування лобового скла:

1. Перед початком робіт обов'язково закрийте шматком целофану панель приладів, щоб уникнути попадання на неї інсталяційного розчину.

2. Ретельно очистіть скло зсередини від забруднень, пилу, часток, що прилипли. Для цього використовуйте скребок і мильний розчин (0,5 л води + 3-4 краплі нейтрального шампуню).

3. Зробіть виміри скла c зовнішньої сторони з запасом (приблизно по 15-20 mm з кожного боку) та розкроїть тонувальну плівку. Зверніть увагу, що тонувальна плівка для лобового і заднього скла повинна кроїться вздовж рулону (тобто нижня частина скла повинна розташуватись вздовж рулону).

4. Перед поклейкою плівки на лобове скло необхідно виконати її формування (мокре або «на пудру») за допомогою технічного фена. Це робиться для того, щоб прибрати зморшки на плівці і надати їй форму скла. Формування на воду проводиться з зовнішньої сторони скла, плівка без зняття захисного шару вкладається на мокре скло захисним лайнером вгору. Акуратно регулюйте температуру фену, нагрівання не повинно бути дуже сильним (приблизно 300 градусів), щоб скло триплекс не лопнуло. Зморшки необхідно розганяти від центру до верхнього або нижнього краю скла. Якщо не виходить відразу розігнати велику зморшку, розбийте її на кілька маленьких і отформуйте кожну окремо. Постарайтеся не залишити складок по контуру скла на відстані 5 см від краю - це найбільш проблемні місця. Не намагайтеся ідеально підігнати плівку під форму скла, досить відформувати її до стану легкої хвилі. Тонувальні плівки FUSION дуже еластичні і формування у вас обов'язково вийде!

5. Після формування робимо акуратне підрізання плівки по краю шовкографії на склі, залишаючи зазор в 2 mm. Підрізання зручно робити, коли помічник додасть з внутрішньої сторони білий аркуш паперу або підсвітить ліхтариком.

6. Наступний етап після формування та підрізання - безпосередньо поклейка лобового скла. Нанесить на скло приготовлений мильний розчин, акуратно зніміть з плівки захисний лавсан, рясно змочуючи мильною водою клейову поверхню.

7. Дуже акуратно прикладіть плівку до внутрішньої сторони лобового скла, знову змочіть поверхню плівки водою для кращого ковзання інструменту. За допомогою автомобільних вигонок розрівняйте плівку і прикатуйте, ретельно виганяючи воду.

8. Використовуйте технічний фен, щоб розгладити складки, усунути бульбашки і підсушити плівку. Протріть плівку безворсовою ганчіркою та уважно огляньте скло на наявність дефектів.

Сподіваємося, що ви все зробили правильно і дефектів після поклейки немає!

Зверніть увагу, бокс або приміщення, де проводиться обклеювання лобового скла тонувальною плівкою має бути добре освітленим і без протягів.

Переваги тонування лобового скла авто тонованою плівкою

Тонування лобового скла:

  • Захищає пасажирів і салон від УФ-променів, роблячи пересування більш комфортним, а також продовжуючи «життя» внутрішній оббивці авто.
  • Запобігає переохолодженню та перегріву салону, знижуючи таким чином витрата палива.
  • Вберігає пасажирів від поранення уламками при розбитті скла.
  • Усуває відблиски від сонця і фар зустрічних машин, підвищуючи рівень безпеки руху.

При виборі плівки для лобового скла не забувайте про допустимі норми світлопропуска - не менше 75%. Щоб лобове скло залишилось світлим і практично прозорим, але пропускало мінімальний рівень IR-випромінювання, радимо купити для тонування скла атермальну плівку. Це відносно новий продукт, який відрізняється прозорістю (світлопропускання - 80%), а також здатністю затримувати ультрафіолетове (до 99%) та інфрачервоне (до 95%) випромінювання. Плівка IR 80 S відноситься до серії інфрачервоних керамічних плівок і має довічну гарантію. Залишились питання, яку плівку купити для тонування лобового скла, яка орієнтовна ціна поклейки матеріалу на лобове скло - зв'яжіться з фахівцями компанії «Global Fusion Ukraine» за номером:

(044) 222-72-11- продаж тонованих плівок та інструменту

(050) 543-43-90- консультування по встановленню, запис на тонування

Ще статті

Я хочу

Відправити