Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Зеркальные Пленки 1

Як правильно обрати та встановити дзеркальну плівку на скло?

Дата публікації:11.09.2016

Вирішили купити дзеркальну плівку для тонування дверей або вікон? Перш ніж придбати і наклеїти дзеркальну плівку, ознайомтеся з нашими порадами. Ми розповімо, як на скло вікна наклеїти дзеркальну плівку, щоб захистити приміщення від перегріву і одночасно зробити його невидимим з вулиці.

З дзеркальними плівками на вікнах будівлі виглядають солідніше і сучасніше, температурний режим в приміщенні стає більш комфортним. Такі плівки обирають для квартир, приватних заміських котеджів і сучасних бізнес-центрів.

Яку купити дзеркальну плівку FUSION для тонування скла?

Обирая дзеркальну плівку для наклеювання на вікно, зверніть увагу на наступні параметри:

КОЛІР

Торговий бренд FUSION пропонує плівки:
  -   класичне дзеркало (темне і світле) - підходять для оформлення строгих і стильних будівель;
  -   кольорові дзеркальні (блакитні, золоті, зелені, бронзові, сірі) - підкреслюють індивідуальність архітектурної споруди.

Класичні і кольорові дзеркальні плівки мають відсоток світлопропускання від 10 до 50%. Важливий момент - кольорові дзеркальні плівки мають клейовий склад на кольоровий поверхні і клеяться зсередини приміщення кольоровою стороною до скла. Виражений колір в денний час буде з боку вулиці, з приміщення - злегка затемнене скло з легким кольоровим акцентом.


ПРИЗНАЧЕННЯ   

Дзеркальні плівки діляться на: інтер'єрні (для поклейки всередині приміщення) та екстер'єрні (для встановлення на вікно з вулиці). Для монтажу плівки на внутрішнє скло склопакета, радимо купити не дуже темну дзеркальну тонувальну плівку, тобто зі светопропуском 30%, 35% або 50%. Це дозволить запобігти зайвого нагрівання конструкції. Більш темні плівки дозволено клеїти всередині склопакета (на етапі виготовлення вікна) або на одинарне скло. Для наклеювання плівки на зовнішню сторону скла можна купити зовнішню дзеркальну плівку:

  • темну (світлопропуск – 20%);
  • світлу (світлопропуск – 35%)​. 

Дзеркальні зовнішні плівки мають в кодуванні літери «XT» (тобто призначені для монтажу з вулиці). Оснащені додатковим захисним шаром, який робить продукт стійким до атмосферних впливів. У приміщеннях, де вікна оклеєні такими плівками, можна не використовувати кондиціонер, так як екстер'єрне «класичне дзеркало» здатне відображати до 81% сонячної енергії. Перевага зовнішньої дзеркальної плівки в її ефективності, недоліки - обмежений термін служби (кілька років) і складність встановлення, пов'язана з необхідністю повного демонтажу склопакета при поклейці.​

ВИДИМІСТЬ  

Щоб правильно наклеїти дзеркальну плівку на вікно, і вона виглядала «як дзеркало» тільки з одного боку, слід врахувати її особливість - дзеркалить в ту сторону, де яскравіше освітлення.

 Тобто в денний час ​​плівка відзеркалює з боку вулиці (де світить сонце), але приховує внутрішнє приміщення, а ввечері змінює напрямок дзеркальності (з вулиці буде видно кімнати, якщо ввімкнене світло). При цьому абсолютно не важливо, з якого боку скла наклеєна плівка.

  За допомогою дзеркальної плівки досягти односторонньої видимості можна тільки регулюючи освітленість. В кімнатах, які потрібно бачити, освітленість повинна бути краще і яскравіше, ніж в приміщенні охорони. Тоді спостерігач буде прихований від людей за якими стежить. Посилити ефект можна, встановивши поверх дзеркальної плівки всередині приміщення додатково темну тоновану плівку без рефлесії. Це позбавить від зайвої внутрішньої дзеркальності на внутрішньому склі у вечірній час.


В асортименті компанії FUSION є плівка G-DLP-15, завдяки якій легше домогтися ефекту односторонньої видимості. Так як відсоток внутрішнього відображення в ній менше зовнішнього на 24%. 

Таке «поліцейське дзеркало» майже завжди відзеркалює на вулицю. Ще одна важлива особливість плівки G-DLP-15 - завдяки використанню при виробництві плівки оксидованого алюмінію, вона не схильна до деметалізації і зміни кольору.

​Дзеркальна плівка на скло вікна: інструкція, як клеїти

​Монтаж плівки  – 

трудомісткий процес, що вимагає певних знань, досвіду і наявності спеціальних інструментів (ракелі, скребки, ножі, вигонки та ін.).

Детальна інструкція, як правильно клеїти дзеркальну плівку на вікна

Коротка схема етапів поклейки плівки:

Переглянувши відео, як клеїти дзеркальну плівку на вікна, здається, що все просто. 

Насправді навіть найменша помилка безнадійно зіпсує зовнішній вигляд і властивості плівки, можуть залишитись здуття і сміття під плівкою. Найменші дефекти помітні під дзеркальною плівкою набагато більше, ніж при встановленні звичайної тонувальної плівки. Тому ідеальне рішення - довірити монтаж кваліфікованим і досвідченим інсталяторам.

Фахівці компанії «Global Fusion Ukraine» знають все про те, як правильно наклеїти дзеркальну плівку на скло, пропонують купити плівки за лояльною ціною і дають не менше 2-х років гарантії на монтаж.

Залишилися питання з поклейки дзеркальної плівки на вікна? Телефонуйте нам і ми відповімо на всі питання:

(097) 504-01-01

(050) 543-43-90

Ще статті

Я хочу

Відправити