Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Защитная Пленка Для Окон Дверей Витрин

Захисна плівка – безпека для вікон, дверей, вітрин

Дата публікації:23.02.2017

Посягання на приватну власність, швидкі крадіжки, навмисне пошкодження або знищення чужого майна - невід'ємна частина сучасної реальності. У періоди криз кількість подібних злочинів різко зростає.

При затяжний нестабільній обстановці виникає:

● загроза соціального вибуху (насильство, заворушення, протести);

● підвищення рівня злочинності;

● виникнення об'єднань соціально активних, з негативним соціопсихологічним потенціалом, людей, які втратили роботу, і вчинення такими групами антигромадських дій;

● посилення у більшої частини населення почуття «абстрактної ненависті» до приватної власності;

● збільшення випадків вандалізму, що здійснюються з метою або проникнути в будівлю, або просто пошкодити його;

● зростання числа розкрадань майна, що виконуються для перепродажу вкраденого.

Отже, в період криз слід докласти більше зусиль для підвищення рівня безпеки приватної власності. Особливу увагу варто приділити захисту зовнішніх елементів споруди, в тому числі конструкцій зі скла (вікон, дверей, вітрин).

Оптимальний спосіб зберегти життя і здоров'я людини, а також зберегти власне майно - використовувати захисну плівку. Це універсальний матеріал, який підходить для встановлення на скляні поверхні будь-якої конфігурації і розміру.

Переваги застосування захисних плівок

Купити для віконного, дверного або вітринного скла захисну плівку (броньовану, ударостійку):

Створити додатковий захист об'єкту

При плануванні злочину досвідчені зловмисники ретельно вивчають об'єкт, складають план дій і розраховують час на реалізацію кожного етапу.

Якщо на вікнах встановлені ролети або решітки, способи і час на їх усунення будуть враховані при розробці плану. Що стосується броньованої або ударостійкої плівок - на склі вони візуально непомітні. Тому вони гарантовано стануть несподіваною перешкодою для злочинців.

Тобто зловмисники не зможуть швидко, як планували, розбити скло (на склі з плівкою з'являються тільки тріщини), отже, їх «часовий графік» порушиться. У даній ситуації (особливо якщо зпрацює охоронна сигналізація) підвищується ймовірність, що злочинці просто відмовляться від проникнення в приміщення. При цьому найбільшою втратою для власника буде замовлення нового склопакету замість пошкодженого. Майно залишиться цілим і неушкодженим.

Як правило, клієнти,які турбуються про збереження власності, купують у нас захисну плівку на скло (бронюючу або охоронну) максимальної товщини 300 мкм, часто замовляють встановлення матеріалу в 2 шари (додатково ще 110 або 300 мкм).

Захистити власність від крадіжок

Швидка крадіжка це дії за принципом: «розбив - схопив - втік». Зі склом, обклеєним захисною плівкою, такий спосіб крадіжки не спрацює. Тому ми рекомендуємо купити броньовану або ударостійку плівку для встановлення на скляні вітрини та прилавки, де є цінні речі (коштовності, годинники і т.п.).

Забезпечити безпеку людям всередині приміщення:

1. При спробі кинути всередину вибуховий пристрій. Кинутий пристрій з вибуховою речовиною не проб'є скло із захисною плівкою, а відскочить від нього. Це дозволить зберегти життя людям, що знаходяться в кімнаті.

Навіть якщо станеться вибух, під впливом ударної хвилі таке скло тільки потріскається, але не розіб'ється. Отже, скляні уламки не розлітаються по приміщенню і не травмують людей.

У разі, якщо запальна суміш запалає на склі, захисна плівка дасть час усунути вогонь та евакуювати людей. Максимальні витрати при цьому - встановлення нової віконної конструкції.

2. При збройних пограбуваннях. Встановлення на вікна броньованої плівки дозволяє захистити людей від вогнепального поранення. Звичайно, скляна поверхня із захисною плівкою (навіть наклеєною в 2 шари) не зупинить кулю, випущену з пістолета ТТ або автомата Калашникова АК-47. Зазвичай такі кулі пробивають навіть стіну, металеву конструкцію і до 40 пластів кевлара (матеріал, який використовується при створенні бронежилетів).

В даному випадку захисна плівка служить, щоб зменшити кінетичну енергію кулі і погіршити точність прицілювання. При пострілі з пістолета ПМ з відстані 10-15 метрів куля не пробиває скло, обклеєне 2-ма шарами плівки GG-12 (12 mil), або ж значно втрачає швидкість і забійну силу (тобто пробиває скло і відразу падає).

Атестація скла з 2-ма шарами захисної плівки GG-12 від торгового бренду GLOBAL FUSION Ukraine проводилася Центром сертифікації банківського обладнання та систем безпеки. Випробування пройшли успішно, про що свідчить відповідний сертифікат за класом міцності (ДСТУ EN 356: 2005). Важливо додати, що час  проникнення через скляну поверхню з таким захистом та решітку із залізними прутами (діаметр - 10 mm, осередки - 150х150 mm) однакове.

Залишились питання, як купити захисну (броньовану, ударостійку) плівку або замовити її встановлення для вікон, дверей, вітрин по Києву, Україні - зв'яжіться з консультантом «Global Fusion Ukraine» за номером:

(044) 222-72-11- купити захисну ударостійку плівку

Ще статті

Я хочу

Відправити