Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Поклейка Наружной Зеркальной Пленки На Окна В Киеве

Поклейка плівки на вікна. Що необхідно знати, щоб отримати очікуваний ефект?

Дата публікації:15.08.2017

Ви прийняли рішення встановити на вікна плівку?

Це правильний вибір, адже плівка надає звичайному склу нові властивості, здатна зробити склопакет тепловідбиваючим, безпечним і міцним, уберегти від перегляду, вигоряння інтер'єру та проникнення в ваш життєвий простір.

Правильно та усвідомлено вибрати постачальника та інсталяторів плівки в Україні з великої кількості пропозицій в інтернеті допоможуть наші рекомендації.

На що звернути увагу при виборі плівки?

1. Плівки діляться на віконні (архітектурні) та автомобільні (для тонування автомобільного скла). Відповідно, не слід шукати плівку для встановлення в склопакети в фірмах, які займаються тільки тонуванням авто. Автомобільні плівки відрізняються за своїми технічними характеристиками від архітектурних плівок і їх не рекомендується клеїти на віконне скло.

2. Чітко сформулюйте завдання, що ви хочете вирішити за допомогою наклеювання плівки. Захист від сонця і перегрівання приміщення - це вибір на користь сонцезахисної, тепловідбиваючої плівки. Хочете, щоб не було видно приміщення на 1-му поверсі - вибирайте матову плівку або дзеркальну (але вона врятує від перегляду тільки в денний час!). Ефект триплексу вбереже склопакет від випадкового розбиття під час дитячої гри, а бронеплівка товщиною 300 мкм і вище - від проникнення.

3. При виборі ударотривкої плівки для захисту склопакетів завжди запитуйте наявність відповідних сертифікатів на плівку. Компанії-постачальники протиударної плівки в Україні періодично проводять випробування плівки за класами захисту P1A, P2A, P3A.

4. Ціна плівки з встановленням приблизно в 2 рази перевищує номінальну вартість продажу плівки. Зовсім дешево встановити плівку зазвичай пропонують компанії, які або не мають досвіду у встановленні плівки або зовсім недавно стали займатися цим видом діяльності і використовують дешевий китайський матеріал, який можна знайти на ринку. Низька вартість виникає або за рахунок економії на матеріалі, або на кваліфікованих працівниках.

5. Можливість приїхати в офіс, щоб поспілкуватися з менеджерами і подивитися зразки плівки. Маловідома фірма, яка присутня тільки віртуально в інтернеті, без вказівки стаціонарного номера телефону та адреси офісу - привід насторожитися.

Які питання повинні цікавити продавців та інсталяторів плівки?

  • матеріал профілю, з якого зроблені вікна - пластик, алюміній або дерево;
  • склопакет або одинарне скло;
  • формула склопакета (к-ть камер, наповнення газом, наявність енергозберігаючого покриття на склі, товщина скла) - для правильного підбору плівки (при наявності енергозберігаючого покриття можна клеїти тільки зовнішню плівку!)
  • розміри кожного склопакета (ширина х висота (мм)), які заміряються по зовнішньому краю притискаючого штапику, якщо він є;
  • доступ до вікон, відстань від верхньої точки вікна до підлоги;
  • наявність на вікнах грат, тканинних ролет в профілі, старої плівки, яку необхідно зняти перед наклеюванням нової плівки і т.д;
  • куди виходять вікна - на відкритий простір вулиці або під навіс.

Для кращого уявлення об'єкта і місця наклеювання  плівки бажано надіслати фото вікон.

Вся ця інформація допоможе підібрати плівку для вікон і попередньо прорахувати замовлення.

При великих обсягах поклейки або при складних, нестандартних замовленнях (скляні дахи, зовнішня поклейка із залученням підйомних механізмів і т.п.) виїзд фахівця на об'єкт обов'язковий! По телефону можливий тільки попередній розрахунок вартості.

Питання, що виникають у замовника при виборі плівки

1. Яку "саму дзеркальну" плівку поклеїти, щоб мене не було видно ні вдень, ні ввечері, а я всіх бачив?

Це найчастіше питання, яке задають покупці. Відповідаємо - такої плівки не існує, закони фізики скасувати не можна. Принцип дзеркальної плівки - дзеркало завжди з боку більшої освітленості. І це не залежить від того, з якого боку скла наклеєна плівка - зсередини або зовні! У денний час дзеркало завжди з боку вулиці і вас за склом не видно. Увечері, при включеному світлі в кімнаті, ефект зворотній - плівка дзеркалить в кімнату, з вулиці вас видно через затемнене скло.

Чи можна все-таки вирішити цю проблему? Можна спробувати поліпшити ефект за допомогою дзеркальної плівки DLP 15, у якій внутрішнє віддзеркалення в 2 рази менше зовнішнього відображення. Або ж додатково наклеїти на скло зсередині приміщення звичайну тоновану темну плівку поверх дзеркальної.

2. Я хочу протиударну плівку наклеїти з боку вулиці, щоб скло не розбилося від удара цеглою.

Плівка з ефектом триплексу призначена для встановлення в склопакет (на перше скло з вулиці) або на скло в середині приміщення. Тільки в цьому випадку вона захистить вас і ваше приміщення від кинутих предметів, її не можна буде підрізати і зняти зі скла. Склопакет тріскається, можуть виникати локальні отвори, але скло при цьому тримається в масі і не розсипається. Саме так проходять випробування скла з бронеплівкою - падаюча сталева куля не повинна пробити скло при 3-х разовому падінні з певної висоти. Дізнатися більше і подивитися відео випробувань бронеплівкою.

3. Чи існує бронеплівка на вікна в будинку, яка захистить від кулі з гвинтівки або пістолету?

Бронеплівка товщиною 300 мкм або за класами захисту Р2А, Р3А захищає від кинутих предметів, ударів цеглиною, залізним прутом або битою. Від прицільного пострілу з вогнепальної зброї така плівка не захистить, а тільки знизить кінетичну енергію кулі. Для захисту від вогнепальної зброї використовують спеціальні бронеконструкціі - броньоване скло з багатьох шарів в спеціальному профілі-рамі, здатному витримати велику вагу такого скла.

4. Чи впливає наклеєна сонцезахисна плівка на кімнатні рослини?

Ні, кімнатні рослини після наклеювання плівки, якщо вона не сама темна, не постраждають. Світла, що проходить крізь плівку цілком достатньо для процесу фотосинтезу.

5. У мене дуже сонячно і жарко, хочу встановити на вікна найтемнішу тонувальну плівку.

А ось сама темна тонувальна плівка на вікна (особливо забарвлена ​​автомобільна) може привести до зворотнього ефекту - зайвого перегріву склопакета. Чому такий ефект виникає? Звичайна темна тонувальна плівка має великий відсоток поглинання (абсорбції) сонячної енергії. Як чорне тіло, така плівка буде накопичувати тепло і не віддавати його назад, так як не має відбиваючого шару. Тільки дзеркальна металізована або спатерна плівка здатна відбити тепло назад на вулицю. Але і в цьому випадку слід пам'ятати, що для внутрішнього наклеювання з боку кімнати обираємо не найтемнішу дзеркальну плівку!

6. Чи зможу я самостійно наклеїти на вікна плівку?

Поклейка плівки на вікна - процес, який вимагає певних навичок, вміння і професійного інструменту. Важливе значення має чистота наклеювання і ретельне вижимання води з-під плівки. Проблемні ділянки при поклейці - край плівки, сюди часто потрапляє сміття і необхідно края плівки заводити під штапики. Для цього потрібен інструмент і навички по зняттю штапиков. Щоб не отримати в результаті малоприємне видовище у вигляді сміття і бульбашок на плівці, краще все-таки довірити встановлення плівки професіоналам, які до того ж дадуть гарантію на виконані роботи.

7. Скільки простоїть плівка, чи можна її потім зняти зі скла?

Плівка, яка наклеєна на скло зсередини приміщення, буде служити досить довго при відповідному дбайливому догляді. Дбайливе поводження з плівкою передбачає використання при митті скла тільки нейтральних мильних розчинів (без вмісту нашатирного спирту) і м'якого ганчір'я. Гарантії на виконані роботи для такої плівки - від 2-х до 5-ти років, але з досвіду, такі плівки можуть простояти 10 і більше років. Плівка для зовнішньої поклейки з вулиці прослужить 2 роки, потім може знадобитися локальна реставрація - переклеювання того скла, де в результаті налипання і замерзання снігу, сталося відклеювання країв плівки. Зняти плівку з скла можна самостійно або запросивши фахівців. Демонтаж плівки зі скла проводиться спеціальним інструментом, скло при цьому не пошкоджується, залишків клею не залишається.

Не соромтеся задавати свої питання з приводу поклейки віконної плівки, запитуйте про всі нюанси, приїжджайте в офіс Global Fusion або викликайте до себе фахівця для зняття замірів.

Наші телефони:

(044) 222-72-11 - продаж плівки і інструменту

(050) 543-43-90; (097) 504-01-01 - консультації з вибору та монтажу плівки на склопакети



Ще статті

Я хочу

Відправити