Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Поклейка Защитной Пленки На Фары В Киеве

Захист фар броньованою поліуретановою плівкою

Дата публікації:31.08.2017

Більшість водіїв прекрасно знають, що освітлювальні прилади транспортного засобу потребують захисту від пошкоджень камінням і піском, що вилітають з-під коліс, а також від подряпин гілками або гострими предметами. Питання вирішується елементарно, досить встановити спеціальну поліуретанову плівку, або, як звикли називати її замовники, бронеплівку на фари.

Звичайно, від сильного удару плівка не врятує, але допоможе зберегти лампочку, а розбите скло прилипне до плівки, дозволить доїхати до гаражу або автосервісу. Цей момент особливо відчутний вночі, в дощ, туман, коли погана видимість на дорозі.

Ще одним важливим пунктом на користь обклеювання оптики авто бронеплівкою є простота догляду за фарами. Захисний шар вбереже скло від пошкодження в процесі мийки, захистить від впливу ультрафіолету і будь-якого «абразивного сміття».

Огляд особливостей плівок

Броньована плівка створена з тонкого, практично непомітного оку, матеріалу, тому не знизить світловий потік фар. За рахунок своєї пружності і в'язкості плівка прекрасно амортизує удар, завдяки чому на склі може не залишитись навіть тріщинки.

Найбільш часто для захисту авто бронеплівкою використовують матеріал, до складу якого входить поліуретан. Це спеціальна антигравійна поліуретанова плівка, яку можна використовувати не тільки для обклеювання фар, але і кузовних частин автомобіля (бампер, пороги і т.п.) Таке покриття не деформується під дією високих температур, а клейова основа дозволяє приклеювати до скла та металу. Міцний матеріал вбереже фару не тільки від дрібних пошкоджень, але і від камінців або інших предметів.

Якщо купувати бронеплівку на фари орієнтуючись на ціну, то поліуретанова антигравійна плівка буде трохи дорожча, ніж інші плівки (наприклад, вініл). Це пояснюється більш високим рівнем захисту і тривалим терміном експлуатації (плівка не жовтіє, не лущиться і не відшаровується).

Поклейка бронеплівки на авто самостійно

Встановити захисне покриття на фари «залізного коня» можна самостійно. Для цього необхідно запастися невеликою вигонкою, феном, чистими ганчірками та звичайним спиртом для знежирення поверхні.

Купивши поліуретанову плівку, починаємо готувати оптику до обклеювання. На початку процесу ідеально вимиваємо фари чистою ганчіркою з миючими засобами. На поверхні не повинно залишитись бруду, пилу або іншого нальоту. Насухо витерши зовнішню частину фари, приступаємо до знежирення, 2-3 рази провівши по склу або пластику змоченою спиртом ганчіркою.

Зверніть увагу, що після миття на фарі не повинно бути розводів. У разі їх виникнення, добре просушить поверхню.

Переходимо до найважливішого моменту - безпосереднього встановлення. Якщо не знаєте, як правильно наклеїти бронеплівку на фари свого авто, подивіться навчальне відео або скористайтес покроковою інструкцією досвідчених інсталяторів. Це допоможе зробити монтаж легко і швидко.

Вирізаємо шматок плівки, попередньо вимірявши необхідну форму та розмір. Щоб перестрахуватись, можна залишити по периметру невеликий запас на 2-3 см. Наносимо на поверхню фари мильний розчин, знімаємо з плівки захисний шар (лайнер), наносимо мильний розчин на клейовий шар і акуратно накидаємо плівку клейовою стороною до поверхні фари. Наносимо мильний розчин на лицьову сторону плівки і починаємо прикатувати плівку за допомогою вигонки плавними рухами від центру фари до краю. Уважно стежте за наявністю складок або повітря під плівкою, їх відразу ж потрібно розгладжувати вигонкою. Плівка дуже еластична - щоб уникнути утворення складок її можна злегка розтягувати при наклеюванні.

Краям плівки приділіть особливу увагу. Якщо в деяких місцях плівка не прилипає - підніміть плівку і за допомогою розпилювача змийте мильний розчин чистою водою, відразу прикатайте ці місця вигонкою. Протріть поверхню фари сухим чистим ганчір'ям  та додатково пройдіться вигонкою по краях.

Як бачимо, технологія наклеювання бронеплівки на освітлювальні прилади авто самостійно досить проста, але вимагає уваги, акуратності і трохи вільного часу.

Головна особливість, яку варто запам'ятати - пару днів після наклеювання не виїжджайте під дощ та утримуйтесь від миття автомобіля.

Якісне захисне покриття для фар автомобіля можна придбати в компанії «Global Fusion Ukraine». 

Якщо залишилися питання, як клеїти бронеплівку на фари улюбленого авто, кваліфіковані фахівці проведуть безкоштовну консультацію, допоможуть з вибором, дадуть поради. Якщо ж ви вирішите поклеїти бронеплівкою фари в Києві, то чекаємо вас за адресою: Київ, вул. Дружківська, 10.


Ще статті

Я хочу

Відправити