Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Пленки Для Тонировки Авто

Тонувальна плівка FUSION для авто: яку і як обрати?

Дата публікації:09.09.2016

Яку тонувальну плівку обрати для  автомобільного скла, щоб зробити вигляд транспортного засобу більш презентабельним, а пересування безпечним і комфортним? Яка автоплівка прослужить довго і при цьому не втратить якісних властивостей і буде виглядати, як нова?

Ідеальний вибір - тонувальні плівки для авто від бренду FUSION. Вся продукція торгової марки потрапляє на ринок тільки після проходження атестації в Євросоюзі і Україні. Тому автомобільні плівки відрізняються довговічністю, надійністю і бездоганним зовнішнім виглядом. 

Перевага плівок Fusion для тонування скла автомобіля - їх відмінна розтягуваність і еластичність при тепловому формуванні. Заднє опукле скло машини буде обклеєно плівкою швидко і одним шматком.

Як обрати тонувальну плівку для авто?

Перед придбанням плівки FUSION необхідно визначитися з її функціональним призначенням.

Види і особливості тонувальних плівок для автомобіля, а також поради, як вибрати:

Фарбована

плівка

Найдоступніший за ціною спосіб затонувати скло машини. Після встановлення плівки, колір скла стає більш глибоким і чітко вираженим. Дзеркальний ефект відсутній. Плівка виглядає благородно, але менше (якщо порівнювати з металізованою) відображає сонячне тепло. Салон автомобіля з фарбованою плівкою швидше нагрівається на сонці, ніж з металізованою. Забарвлену плівку монтують для отримання рівномірного кольору скла і створення приватності «без відблисків» в авто з кондиціонером. Гарантія на пофарбовану плівку - від 3-х до 5-ти років в залежності від серії.​

Металізована

плівка

На фарбований шар в даних плівках роблять напилення металу, яке забезпечує додаткову стійкість продукту до зовнішніх впливів. Металізований шар на плівці забезпечує гарне відображення тепла і надає плівці блиск (рефлексію). Вибір металізованої тонувальної плівки для авто гарантує захист від «сторонніх очей» і швидкого нагріву машини (тому що відбиває до 65% сонячної енергії). Гарантія - від 5-ти до 10 років.​

Керамічна

плівка

Високотехнологічна автоплівка з довічною гарантією. Тонування відбувається не завдяки поверхневому напилюванню металу, а шляхом додавання кераміки в саму структуру плівки. Товщина керамічної плівки 2 mil, як у найтоншої протиударної плівки. Керамічна плівка не створює перешкод для радіо сигналів і стільникових мереж; забезпечує бездоганний теплозахист та ударостійкість, а також 100% рівномірний колір.​

Швидковисихаюча 

плівка

Професійні плівки, які висихають всього за 1 годину (для порівняння: термін адгезії для пофарбованої плівки становить мінімум тиждень, а металізованої - від 7 днів.). Дана серія підходить для встановлення в холодну пору року, коли плівки сохнуть набагато довше і можуть виникати туман або водяні лінзи. При використанні швидковисихаючих плівок такі дефекти виключені.​

Для лобового скла рекомендуємо обрати інфрачервону керамічну плівку із світлопропуском 80%. Вона дозволена ГОСТом для наклеювання на лобове скло, абсолютно непомітна и при цьому видбиває до 35% сонячної енергії.

П'ять причин обрати для авто тонувальну плівку FUSION

Встановлення тонувальної плівки від FUSION window films гарантує:

  1. Солідний зовнішній вигляд автомобіля.
  2. Захист інтер'єру салону від вигорання і перегріву.
  3. Зменшення навантаження на кондиціонер і відповідно економію палива.
  4. Абсолютну приватність для водія і пасажирів.
  5. Захист від розсипання скла на уламки при аварії.

Тонувальні плівки представлені в різних кольорах: чорному, вугільному, графітовому, димчастому, блакитному, зеленому. Світлопропускання - від 5% до 80%.

Особливості асортименту тонувальних плівок Fusion

Всі тонувальні плівки FUSION  поставляються в стандартній ширині рулону 1,524 м і при намотуванні 30,5 м погонних.

Найпопулярніша серія НРСН (металізовані плівки PREMIUM PRO) доповнена плівкою нестандартної ширини (1,02 м). Такий формат є вигідним, тому що повністю виключає відходи при розкрої. Ціна за м2 при ширині 1,02 м така ж, як і у стандартної ширини. Рулон нестандартної ширини обійдеться на 100 $ дешевше за рахунок меншого метражу.

Ви можете купити тонувальну плівку Fusion як цілим рулоном, так і відрізними метрами. Можливий вибір різної за світлопропуском плівки однієї серії для комбінованого тонування (водійське скло світліше, заднє - темніше).

Залишилися питання, як обрати тонувальну плівку FUSION для автомобіля - зв'яжіться з консультантом компанії «Global Fusion Ukraine» за номерами:

(067) 417-09-09

(050) 543-43-90

Ще статті

Я хочу

Відправити