Продаж плівок, консультації:
(097) 504-01-01, (050) 543-43-90

Шановні клієнти!

Замовлення відправляйте на Вайбер 097-504-01-01

Менеджер зв'яжеться з вами. Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Героям Слава!

Тонировочные И Солнцезащитные Пленки Для Окон

Сонцезахисні плівки в архітектурі та будівництва

Дата публікації:01.03.2017

Захисна плівка - інноваційний, який не має аналогів в минулому, будівельний матеріал, який призначений для встановлення в / на склопакети. Використання цього матеріалу в корені міняє підхід до проектування будь-яких архітектурних споруд.

Дані плівки підвищують надійність і рівень теплоізоляції конструкцій, а також відмінно захищають приміщення:

  •      від сонця і холоду;
  •      ультрафіолетового випромінювання;
  •      перегляду з боку вулиці;
  •      злому і несанкціонованого проникнення.
Поклейка скляних поверхонь захисною плівкою дозволяє вирішити проблеми, пов'язані з теплообміном і міцністю, швидко і ефективно.​


Поєднання захисних і тонувальних плівок: переваги


Всі плівки для вікон (сонцезахисні, дзеркальні, тонуючі та ін.) мають приблизно однакову структуру. Вони складаються з: одного або декількох шарів поліестеру (прозорого, забарвленого або металізованого), спеціального клею (адгезиву) між шарами, захисного антіцарапійного покриття і захисного лайнеру.

Захисний шар від подряпин - покриття з таким же хімічним складом. Єдина різниця - для підвищеної міцності виготовляється при більш високому тиску.

Даний шар приклеюється до основного за допомогою того ж клею, що і матеріал до скла - акрилового адгезиву. Це дає можливість обклеювати склопакет 2-ма і більше шарами плівки. Як правило, встановлюють не більше двох шарів матеріалу (скло + плівка 1 + плівка 2). При цьому плівка не втрачає механічні та фізичні характеристики, прописані в технічному паспорті. Після монтажу не виникає внутрішня напруга в склі і не з'являються дефекти (складки, повітряні бульбашки, нерівномірне прилягання).

Завдяки багаторічному досвіду роботи, ми з упевненістю можемо сказати, що на плоскі скла можна встановлювати практично будь-які поєднання плівок:

  •          прозора захисна плівка для скла + тонуюча;
  •          енергозберігаюча плівка + захисна;
  •          кольорова тонувальна плівка + кольорова тонувальна та ін.

Поклейка двох тонуючих плівок в різних відтінках дозволяє створювати різні кольорові  варіації.

При виборі для обклеювання склопакета 2-х типів плівки - захисної бронеплівки і тонуючої (сонцезахисної), першою на скло обов'язково клеїться бронеплівка! Адгезія бронеплівки до скла вище і це важливо для гарантії захисних властивостей бронюючої плівки.

Обклеювання скляних дахів захисною плівкою


Скляні дахи широко використовуються в сучасному будівництві при спорудженні будівель різного призначення: торгових центрів; ресторанів; приватних котеджів, зимових садів і т.п. Такі конструкції виглядають надійно і креативно, не перешкоджають проникненню сонячного світла, візуально збільшують висоту кімнати.

Недолік - при створенні скляних дахів, як правило, використовують склопакети зі звичайним склом. Це призводить до того, що влітку будівля сильно перегрівається і, отже, підвищується температура всередині кімнати. У такому приміщенні некомфортно перебувати навіть нетривалий час.

В даному випадку справжнім порятунком від спеки стане встановлення на вікна сонцезахисної плівки. При цьому час роботи кондиціонерів значно скорочується, що дозволяє продовжити термін служби обладнання і заощадити на оплаті за електрику. У більшості випадків компанії, що займаються монтажем кліматичного обладнання, самі рекомендують в приміщеннях з великою площею скління наклеїти на стекла вікон і даху сонцезахисні тепловідбиваючі плівки.

Висновок: встановлення сонцезахисної (енергозберігаючої) плівки на вікна і скляні дахи дає можливість заощадити, по-перше, на склі (тобто купити звичайне замість тонованого або енергозберігаючого) і, по-друге, щодня на обігріві, охолодженні приміщення.

Скляні дахи все частіше стали використовують при спорудженні зимових садів, усередині яких важливо підтримувати оптимальну для росту рослин температуру. В даному випадку обклеювання скляних поверхонь плівкою допоможе захистити сад від палючого сонця і скоротити час роботи кліматичного обладнання.

Поклейка скла плівкою для енергозбереження


У наших широтах дуже актуальним питанням є збереження тепла в приміщеннях, на територіях з теплим кліматом - проблема кондиціонування.

У типових житлових і офісних приміщеннях вікна, як правило, займають близько 20% -30% загальної площі кімнати (без урахування стелі). Як результат, кількість проникаючого через вікна тепла може стати найбільш значущим і досягати 40%.

Важливо знати, що однією з особливостей тепловідбиваючих плівок є поглинання сонячного світла. Це призводить до погіршення рівня освітлення у кімнаті і збільшення часу використання штучних джерел світла, що вкрай небажано (особливо для північних регіонів в зимовий період).

В даному випадку ми рекомендуємо використовувати прозору тепловідбиваючу плівку Power 50 або 70 від Global Fusion, створену за фірмовою технологією та яка відноситься до категорії «VIP».

Матеріал створюють методом іонно-плазмового розряду, який передбачає нанесення на кожен шар плівки металевого покриття (дорогоцінного і рідкоземельного). Товщина металевого прошарку при цьому дорівнює всього декількох молекул. Далі кожен шар покривають адгезивом і об'єднують в єдине ціле, суворо витримуючи температуру і тиск. Для додання матеріалу енергозберігаючих властивостей, металізовані шари розташовують симетрично щодо середнього шару ( «метал 1 - метал 2 - метал 3 - метал 2 - метал 1»).

Метал підбирають так, щоб забезпечити на зовнішніх шарах максимальну ступінь зворотнього відображення. Це дає можливість зменшити нагрівання плівки та скоротити багаторазове відображення теплового випромінювання всередині матеріалу. Найчастіше обирають такі сплави і метали:

● метал №1 - золото;

● метал №2 - срібло;

● метал №3 - сплав хрому і нікелю.

Дана технологія виготовлення додає тепловідбиваючій плівці від сонця Power 70 такі переваги: ​​відмінне відображення інфрачервоного випромінювання, при цьому затримання мінімальної кількості видимого світла, збереження тепла від нагрівальних приладів.

Технологія поклейки енергозберігаючих плівок в склопакет


В даний час практично для всіх віконних конструкцій використовують стандартні склопакети. У рідкісних випадках - тепловідбиваюче покриття (наприклад, LOW-E скло).

Щоб поліпшити характеристики склопакетів зі звичайним склом, на скляні поверхні встановлюють сонцезахисні або енергозберігаючі плівки. Тут, щоб отримати енергозбереження та теплоізоляцію по максимуму, важливо знати всі тонкощі інсталяції обраного типу матеріалу:

1. При захисті від перегріву. Сонцезахисні плівки встановлюються на внутрішню сторону зовнішнього скла пластикового вікна. Тобто зсередини на скло, що виходить на вулицю. Таке наклеювання можливе тільки на етапі виготовлення склопакета.

Найкраще відображають сонячне тепло екстер'єрні сонцезахисні плівки, які встановлюють на зовнішню сторону зовнішнього скла (з вулиці). При такому монтажі матеріал максимально відображає тепло, а скло охолоджується за допомогою обдування повітрям з вулиці.

2. При збереженні тепла. Щоб тепло не йшло з приміщення, тепловідбиваючу плівку встановлюють на зовнішню сторону скла, що виходить в кімнату. Таким чином, взимку матеріал буде відбивати і, отже, зберігати в кімнаті тепло від опалювальних приладів, а влітку - запобігати перегріванню приміщення. Перед тим як купити сонцезахисну плівку для встановлення на скло вікна з боку кімнати, зверніть увагу на коефіцієнт відбиття і світлопропускання матеріалу. Рекомендуємо обирати плівку зі світлопропуском не менш 30% -40%.

Щоб отримати максимальне енергозбереження, можна обклеїти плівкою скло в склопакеті таким чином - сонцезахисна екстер'єрна плівка G-M 20 XT на зовнішньому склі та тепловідбивна плівка на склі всередині приміщення. Але при цьому важливо пам'ятати, що це може зменшити кількість світла в приміщенні в зимовий час і, як наслідок, збільшити час роботи освітлювальних приладів. Залишилися питання, як наклеїти сонцезахисну плівку на вікна або який матеріал обрати - зателефонуйте в компанію «Global Fusion Ukraine» за тел .:

(044) 222-72-11- купити сонцезахисну плівку

(050) 543-43-90- консультування по встановленню плівки, розрахунок замовлення

Ще статті

Я хочу

Відправити